tiistai 12. helmikuuta 2008

Puumaalauksesta valmistunutta

Lopen Opisto järjestää puumaalaus-kurssin ja ensimmäinen kurssi alkoi syksyllä 2007. Kaverini sai minut ylipuhuttua joten lähdin mukaan. Ehkä päätökseeni vaikutti osittain posliininmaalaus jota harrastin noin 10 vuotta sitten. Kaivelin vanhoja kätköjäni ja löysin mm. siveltimiä joita posliininmaalauksessa käytin. Koska siveltimillä ei ollut ollut noin moneen vuoteen mitään käyttöä niin päätin uhrata ne puumaalaukseen.
Ensimmäinen työni oli siis tarjotin sillä en omistanut sillä hetkellä yhtäkään. Tarjotin on ensin pohjamaalattu ja sen jälkeen siihen on luonnosteltu tuo auringonkukka. Siitä sitten maalaamaan ja varjoja hakemaan! Työ on haasteellista, sillä pieleen mennyt sivellinveto on usein hyvin vaikea korjata. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen. Viime viikonloppuna sain vielä vedettyä lakan pintaan joten tarjotin on käyttövalmis. Jee!



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Mun täytyy varmaan kääntyä sun puoleen, jos haluan jotain kivaa kotiin. ;) Ehkä sitten putkirempan jälkeen. Maalaatko sä muuten ihan tauluja? Tai teet jollain muulla tekniikalla?

Eevu kirjoitti...

En kyllä maalaa tauluja, et kyllä toi jää tuohon koristelemiseen jos niin voi sanoa. Mutta onhan tuossa puumaalauksessa niin paljon mahdollisuuksia et taitaa mielikuvitus olla rajana. Maalauskaveri oli tehnyt pojantyttärelle ihanat Nalle Puh aiheiset lastentuolit. Ne oli todella ihanat. Mutta voidaan katsoa jos keksis jotain kivaa teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita töitä. En voi muuta sanoa. Emma-Emilialla on hyvä kummitäti. No kyllä me se tiedetään, sanois Ellu.Kauriit.

Anonyymi kirjoitti...

Eeva, sä olet taitava maalaaja!! Tätä lajia mä en hallitse lainkaan. Tiina

Eevu kirjoitti...

Kiitos Tiina. Kiva kun jätit viestiä :)
Täytyy sanoa että kyllä tuosta aikaisemmasta posliininmaalausharrastuksesta on ollut hyötyä. Mutta olen myös itse todella tyytyväinen tähän ensimmäiseen tuotokseen. Harmi ettei tänä vuonna tuota kurssia järjestetä enää viikonloppuisin :(