keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Auts

Huonoja uutisia; neulominen on kiellettyä ainakin viikon verran :( Eilen iltapäivällä alkoi nimittäin vasenta olkapäätä juimia aika paljon ja kipu vaan yltyi iltaa kohden. En saanut oikein nukutuksi ja aamulla vaatteiden pukeminenkin oli jo suoritus sinänsä. Pääsin tänään kuitenkin lääkäriin joka totesi lihaspussitulehduksen ja antoi viikon sairaslomaa. Nyt pitäisi siis "mummoilun" sijasta tehdä jotain ihan muuta. Enköhän mä jotain keksi ;)
Nyt pitää lopettaa tää näpyttely, ei tee hyvää olkapäälle.

3 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Onko yhtään helpottanut? Mua ärsytti silloin syksyllä olkapää-vaivojeni kanssa just se, että jos olis kerrankin aikaa olla kotona koneella, niin sitä ei voinut tehdä, kun se pahensi ongelmaa. Plääh. Mutta toivotaan, että "pääset" keskiviikkona takaisin töihin! ;D

Jos ei oma olo ole aamulla parempi, niin mä taidan myös jäädä kotiin. Yskä ja nuha senkun lisääntyy ja päätä särkee toista päivää. Näin se menee siis meidänkin perheen talvi, että vähän väliä joku on kipeenä.

Eevu kirjoitti...

Kyllä tää vähitellen alkaa helpottaa, mut en tiiä onko se siitä et lääkkeet vievät kivun pois vai mitä... Oon ainakin saanut paremmin nukutuksi ja käsikin liikkuu jo niin hyvin ettei joka kerta vihlaise.
Yritän olla rasittamatta olkapäätä liikaa ja tosiaan tän netissä pyörimisenkin on joutunut jättää vähemmälle...tai toimiihan toi oikea käsi ihan ok, mut on niin paljon hitaampaa.
Parempi sunkin on hoitaa itses kuntoon. Ei oo mukavaa olla puolikuntoisena töissä. Ai niin, teillehän tulee uusi esimies maanantaina. Muista sitten kommentoida et millainen se on :)
Nyt mä taidan lähtee vähän kaupungille kävelee ettei ihan homehdu tänne.
Parane pian!

Saana kirjoitti...

Joo, kyllä ne lääkkeet voi (väliaikaisesti) helpottaa aika paljon. Toivotaan, ettei toi heti uusiudu! Minä täällä vaan yskin kotona niin, että kurkku on tullut uudestaan kipeeks. Väsyttääkin ihan hirveästi, mutta tässä vaan edelleen roikun koneella...

Mua on oikeasti alkanut vähän hirvittää se uus pomo. Vaikka sille olisi ollut tarvetta aina välillä, niin toisaalta on ollut ihanaa olla niin vapaa! Siis kyllähän työt on hoidettu samalla tavalla kuin ennenkin, mutta on ollut tavallaan kiva olla vastuussa siitä mitä tekee, ilman että siihen kukaan puuttuisi. Vaikea selittää... No toivottavasti se osoittautuu hyväksi tyypiksi. Laitan sulle vaikka meiliä maanantaina.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!