keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sukkasatoa

 Olen hurahtanut neulomaan sukkia ehkä ihan vaan siitä syystä, että langat eivät meinaa mahtua enää säilytykseen. Kerä sitä kerä tätä tuntuu löytyvän kaappien uumenista. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen :). Nämä kirjavat sukat on Novitan Nalle-lankasta neulottu ja ihan perussukat. Sukat matkaavat lauantaina kummitytön synttäripakettiin. Vähän jännittää, että tuliko näistä liian isot...
Nämä sukat toimitin tänään työkaverilleni. Lankana on Novitan Isoveli joka on hieman paksumpaa kuin perinteinen Seiskaveikka. Nämäkin ovat malliltaan ihan perinteiset. Varressa 1o 1n ja kärkikavennuksena leveä nauhakavennus. Tykkään tästä kärkikavennuksesta varmasti eniten.
Tänään pitäisi sitten aloittaa yhden pipon työstäminen ja kai noita joulukorttejakin pitäisi tehdä. Eilen sain peräti kaksi aikaiseksi. Ehkä niistä huomenna lisää...

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Morjens, tuttu tunne tuo "langat eivät mahdu säilytykseen" :D. Täällä tehtaillaan myös sukkia, jotta varasto vähän pienentyisi (ja pääsisi ostamaan lisää??).
Kyselit Hyvvä Joulua leimasimesta: yritin penkoa josko olisin tilauspapereita löytänyt mutta vielä ei ole tärpänny Leimaa kyllä löytyy alla olevasti osoitteesta, mutta itse tilasin ihan suomesta. Jatkan etsintää ja laittelen viestiä jos löydän kaupan. http://www.vildastamps.com/textersentiment/finska-textersuomen-lyrics/t.

Oikein mukavaa syksyä!

Eevu kirjoitti...

Kiitos Kati vastauksesta. Tuo onkin ihan uusi ostospaikka mulle joten täytyy tutkailla sivustoja enemmän... vaikka niin miehelle lupasin etten osta täksi jouluksi mitään uutta askartelutavaraa...

Pitäisi tosiaan päästä noista vanhoista langoista ensin eroon ennen kuin ostaa uusia. Mutta mikä siinä on kun ne vanhemmat langat ei oikein enää iske?!?
Mukavaa syksyä myös sinulle!

Saana kirjoitti...

Vanhoja lankoja on katsellut niin kauan, että ne tylsistyttää.

Sukat oli just passelit ja ovat jo käytössä. Ne on just Sofian kumpparien väriset. :)

Eevu kirjoitti...

Johanna: Jännitin tosi paljon että tuliko noista sopivan kokoiset. Jotenkin vaikeeta tehdä lapselle, kun ei pysty omaan jalkaan vertaamaan. Multa puuttuu sellainen mallijalka :D. Mutta kiva kuulla, että olivat sopivan kokoiset ja väriset.