lauantai 22. lokakuuta 2011

Koruilua x 3

 Eilisen iltapäivän vietin työkaverini kanssa koruillessa. Työkaverini oli aiemmin tehnyt tällaisia avainkoruja ja olimme ihastelleet niitä töissä. Ja kun ne näyttivät niin hyviltä niin pitihän sitä itsekin tehdä omanlainen versio. Tämä musta avainkoru on ensimmäinen jonka itselleni tein. Lopputulokseen olen tyytyväinen. Näissä on ehdottomasti mielikuvitus vain rajana enkä tiedä voiko näistä saada edes rumia. Koruaskartelu on kivaa :)
 Pahoittelen huonoja kuvia, mutta näitä on mielestäni aika hankala kuvata.
 Tämä musta koru on itse asiassa vanha, jonka eilen korjasin. Jouduin hieman lyhentämään korua, koska kaikki helmet eivät olleet tallessa, mutta lyhyemmästä versiosta huolimatta tästä tuli juuri sopiva. Tykkään tästä, enkä malttaisi odottaa että pääsen käyttämään tätä.
 Kolmas koru oli jälleen avainkoru, nyt ruskeasävyisenä. Mitä tähänkään voi sanoa, tykkään :D
Lähikuvaa vielä tästä päästä johon tuli tuollainen isompi helmi. Sopii mielestäni siihen kuin nenä päähän.

2 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Makeita noi avainkorut. Olis kiva tehdä itsekin, mutta jotenkin ajattelen, että niistä tulis kuitenkin tosi lapsellisia. ;)

Eevu kirjoitti...

Miten niin lapsellisia??? Ääh, jo materiaalit vaikuttaa siihen mitä niistä saa aikaan. Ja nykyään on paljon jo valmiita helmipusseja joissa on esim. sävyt katsottu kohdilleen. Rohkeasti vaan koittamaan. Ja voidaan vaikka yhdessä tehdä jos kiinnostaa.