tiistai 17. elokuuta 2010

Feikkiakvarelli

En ole kesäloman jälkeen juurikaan askarrellut saati tehnyt minkäänlaisia neuletöitä. Oli jotenkin stressaavaa palata töihin vaikka sinänsä mikään siellä ei ole muuttunut. Sunnuntaina pakotin itseni tekemään kortin sillä kuukauden aikana olin saanut aikaiseksi vain yhden ja ainoan kortin. Joten pyörin taas pitkään netissä ja koitin löytää korttiblogeista jonkinlaista inspiraatiota. Jostain blogista sitten luin haasteesta jossa piti tehdä kortti käyttäen tekniikkaa nimeltä feikkiakvarelli. Siis niinku mitä? Noh, ei muuta kuin tutustumaan tähän kyseiseen tekniikkaan joka loppujen lopuksi oli todella kiva ja helppo. Ylimmäinen kortti on esimmäinen rypistykseni tällä nimenomaisella tekniikalla. 

Kokeilin sitten saman tien toista leimakuvaa ja siitä tuli tällainen. Kortit ovat selkeästi erilaisia mitä yleensä teen ja tykkään kovasti. Vaihtelu virkistää ja on kiva asettaa itselle haasteita. Tällä tekniikalla tulen varmasti tekemään kortteja jatkossakin.

2 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Osaatko selittää lyhyestä, että mitä se feikkiakvarelli sitten tarkoittaa? Ei sano mitään tällaiselle näistä tietämättömälle.

Eevu kirjoitti...

No se että sä itse piirtäisit akvarellin, niin tässä sä leimaat sen ja se näyttää hieman akvarellille :) Eli leimasimeen väriä, sen jälkeen suihkepullolla vettä leimasimen päälle ja sit leimataan vesivärilehtiölle. Ja siinä sulla sitten on valmiina feikkiakvarelli :)