torstai 3. kesäkuuta 2010

Hääkortteja urakalla

Sunnuntaina oli oikein kunnon inspis päällä ja sain aikaiseksi nämä hääkortit. Tein sekä omiin tarpeisiin että sitten tilaustyönä. Ideoita olisi ollut vaikka mihin, mutta tavallaan aika loppui kesken. Ehkä sitten tulevana viikonloppuna voisi tehdä lisää.

Tämä Sarah Kayn leimasin on ihan tyystin jäänyt unholaan. Ihku kuva :)

Tämä kortti valmistui aika pitkälle jämäpapereista joista pitäisi enemmänkin tehdä kortteja. Pitäisi oikein haastaa itsensä että kurkkaisi sinne paperisilppulaatikkoon hieman useammin. Kukat on tehty retroleikkurilla josta tykkään todella paljon. Kukkien keskelle on puristettu kimalleliimalla pisteet.

Olen ihastunut näihin Penny Blackin leimasimiin ihan täysillä. Varsinkin nämä hiirulaiset ovat niin suloisia. Samaa leimasinta olen aiemmin käyttänyt tuparikortteihin mutta miksei se käy myös näin hääkorttiin.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ihania on noi leimasimilla tehdyt kortit, mutta mun mielestä kaikkein paras ja ihanin on toi ylin. Jotenkin niin herkkäkin:)

Eevu kirjoitti...

Kiitoksia Päivi! Itse asiassa itsekin tykkään eniten tuosta ylimmäisestä kortista. Se oli sellainen viimeinen "rykäisy" päivän päätteeksi. Jos jotain tästä kortteilusta olen oppinut niin ei kannata miettiä liikaa :) Tämä kortti oli sarjassamme juuri sellainen.

Saana kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa ja kaikkea ihanaa oletkin tehnyt. Munkin suosikki on muuten toi tämän postauksen ylin kortti. :D