perjantai 22. toukokuuta 2009

Uusia leimasimia

Jospa tämä olisi viimeinen postaus tänään :) Taas muutamia tilaustöitä joita tein. Esimmäisenä on vauvaonnittelut vaihtelun vuoksi poikavauvalle. Ihana tehdä välillä muuta kuin pinkkiä :)


Onnittelukortti 40-vuotiaalle naiselle. Toivottavasti kelpaa tilaajalle...;)


Tässä vielä kuva kortin sisältä. Käytin tähän uutta Stempelgledenin leimasinsetistä olevaa reunaleimasinta. Tykästyin valtavasti.


Ja vielä kortti ylioppilaalle. Tähän on myös käytetty uutta kulmaleimasinta tuosta Stempelgledenin leimasinsetistä. Tuo ruusu on myös aika kiva leimasin jolla saa tehtyä erilaisia onnittelukortteja.

3 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä ja hirveästi päivityksiä! Ihania kortteja, niin kuin aina. Tuossa kun selasin alaspäin, niin kyllä tuo sininen kortti vaan on niin piristävä. Ja mä kun en edes normaalisti ole juuri sinisen ystävä. ;D

Eevu kirjoitti...

Pitäis vähän useammin käydä täällä päivittelemässä, mutta jotenkin toi into on laantunut. Ja lisäksi aika on niin kortilla ettei edes ehdi. Taidan muutenkin pitää pientä breikkiä korteista ja käsitöistä. Katsotaan miten onnistuu ;)

Saana kirjoitti...

Mulle tuli kakkujen leipomisen ja blogien kanssa niin hirvee ähky jossain vaiheessa, että lopetin ne melkein kokonaan. Mutta nyt on taas kiva leipoa välillä ja blogeja käyn seuraamassa ehkä kerran viikossa. Omasta blogista irroittautuminen taas ei näytä onnistuvan, vaikka siihenki on joskus halua ;)