torstai 25. syyskuuta 2008

Lomaviikon satoa

Tämä viikko on ollut siis lomaviikkoni. Piti niin tehdä paljon kortteja ja käsitöitä ja mitä tässä nyt onkaan saanut aikaiseksi...hmm... yhdet lapaset :D
Säät on kyllä suosineet joten en hirveästi ole sisällä viitsinyt olla. Tästä syystä ei mitään valmista ole juuri tullutkaan. Tänään sain tosin pestyä ikkunat ja onnettomuuksiltakaan ei vältytty. Tuloksena yksi pudonnut kaiutin ja vääntynyt lampunvarjostin. Että tälleen.

Mutta siis itse asiaan. Juuri eilen mietin että on se kiva kun samassa työyhteisössä on niin paljon samanlaisia käsityöharrastajia mitä itsekin on. Jos ei olisi, tuskin näitä lapasia olisi syntynytkään. Tehtiin siis työpaikalla yhteystilaus Pirtin kehräämön hahtuvalangoista ja itse valitsin väreiksi tämän turkoosin ja sitten tuon liukuvärjätyn jossa on tuollaiset luonnonmukaiset värit. (Kiitos vielä Tiinalle ohjeista ja tilauksesta) Nämä turkoosin väriset menee joululahjaksi mutta enpäs vielä paljasta että kenelle ;) Toisesta langasta taidan tehdä itselleni joko lapaset tai sitten tossut. En ole vielä päättänyt :)
Mun mielestä tää hahtuvalanka oli haasteellisempaa neuloa kuin esimerkiksi Novita Huopanen sillä tämä lanka katkeili todella helposti. Mutta ihanan pehmeää tämä lanka on. Ja värit ovat mielestäni paremmat kuin Huopasessa.

Eli tällaiset nämä lapaset ovat ennen huovutusta (joka tapahtuu siis pesukoneessa).













Ja tässä on tulos huovutuksen jälkeen. Yhtä möykkyähän tämä oli kun koneesta otin mutta helposti sitä sai muotoiltua. Kamera taisi tehdä kepposen tuosta väristä, mutta samanvärisenä siis pysyy pesusta huolimatta.

1 kommentti:

Saana kirjoitti...

Lopultakin muistin tulla vieraileen. On toi kyllä jännän näköistä, miten noista lapasista tulee tuollaiset. :)