tiistai 18. elokuuta 2009

Kesäinen pitsibaskeri


Tämän piti valmistua jo keväällä mutta jäi sitten innostuksen puuttuessa neulomatta. Mutta eilen tuli vihdoin ja viimein valmista ja tällainen siitä tuli. Aika kiva :)
Lankana on Novitan Rose Mohair ja ohje löytyy muistaakseni Novitan Kevät 2009 lehdestä.

Pienelle prinssille


9.8.2009 syntyi pikkuinen poikavauva maailmaan.
Tällä kortilla onnittelen vanhempia ja varmasti ylpeää isosiskoa.

Unohtunut kassi

Olin unohtanut tämän kassin kuvaamisen aivan täysin. Tässä kesän aikana valmistui tämä kahvipaketeista tehty kassi. Urakka olikin isompi mitä itse kuvittelin mutta lopputulos näyttää ainakin omasta mielestä todella hyvältä. Punominen oli hauskin ja kenties helpoin vaihe tässä. Kiitos vielä kaikille jotka kahvipaketteja minulle toimitti. Ja suuri kiitos Tiinalle joka kiinnitti kassiin kahvat.

maanantai 10. elokuuta 2009

50 vee

Jälleen kerran Penny Blackin leimasimilla tehty kortti. On ne vaan niin ihkuja :) Työkaverini täyttää 50 vuotta joten muistettiin häntä pienellä lahjalla ja kortilla. Työkaveri tekee itsekin kortteja joten tässä kohtaa oli hieman suorituspaineita...;) Paljon onnea!

perjantai 7. elokuuta 2009

Valmistuneelle


Työkaveri tilasi pojalleen onnittelukortin valmistumisen johdosta. Ainoa ongelma tässä oli se että sankari saa tuplatutkinnon eikä mulla ollut sellaista teksileimasinta saatika sitten ääriviivatarraa. Joten käytin tässäkin tuota Tuplasti onnea-leimasinta. Aika yksinkertainen kortti, mutta ei kai siinä enempää tarvitse ollakaan.


Tein toisenkin version onnittelukortista joten tämä on nyt myytävänä.

Tuplaonnittelut

Äidilläni on aina tuplajuhlat kun synttärit ja nimpparit osuvat samalle päivälle. Koska äiti yleensä kutoo toisille ihmisille niin ajattelin tällä kertaa kutoa hänelle. Nämä hunajakenno-sukat on kudottu Novitan Kesä 2009 ohjeen mukaan ja lankana on Novitan Seitsemän veljestä.


Ja tietenkin lahjan mukana pitää olla kortti, joten tässä aika simppeli onnittelukortti.

Pinkkiä ja mustaa


Kummitytön äidille mennyt onnittelukortti. Tätäkään leimasinta en omista, mutta tykkään tästä paljon. Tämä on Sugar Nellien Gorjuss Girls leimasin ja näitä on vaikka minkälaisia saatavilla. Kunpa olisi enemmmän rahaa ja säilytystilaa...

40 vee


Ja miehisillä korteilla jatketaan. Tilaustyönä tehty onnittelukortti. Tässäkin on käytetty Art Impressionin leimasinkuvaa ja tämän herran nimi on Harv. Miehille tehtävät kortit ovat jotenkin todella vaikeita. Itse miellän, että ne pitäisi olla aika simppeleitä mutta sitten tuntuu että kortti jää jotenkin tyhjäksi. Mutta ei kai ne miehet muutamasta kukasta hätkähdä!?
Toivottavasti tämä kortti kuitenkin ilahdutti saajaa. Uskoisin että ainakin huumori kesti ;)

60 vee


Kummitytön äiti tilasi appiukolleen 60-vuotiskortin ja tällainen siitä tuli. Nämä Art Impressionin leimasimet ovat aika huumoripitoisia, mutta tykkään näistä. Valitettavasti en omista yhtään leimasinta, mutta taitavat mennä hankintalistalle. Tämän herran nimi on Norm.

Kuusi vee


Veljeni vanhin tyttö täytti kesäkuussa kuusi vuotta ja tein hänelle huovutetut tossut. Nämä tossut tuli luvattua jo jouluna kun molemmat veljeni tytöt ihastuivat äitini tekemiin samanlaisiin tossuihin, tosin aikuisten versioon. Nämä taitavat paremmin pysyä jalassa ja onhan näillä kiva "luistella" laminaatilla...:) Ohje löytyi Novitan lehdestä ja lankana on Novita Huopanen.


Lisäksi tein tällaisen kortin jossa on näitä aivan ihania Penny Blackin siili-leimasimia. Ja pinkkiähän se olla pitää... :D

Kiitos!


Mistä nämä päivitykset oikein aloittaisi? Taas on kulunut aivan liian kauan siitä kun viimeksi tänne jotain päivittelin. Mihin nämä päivät oikein katoavat??? Yritän nyt kuitenkin mennä edes jotenkin aikajärjestyksessä...
Tämän kortin tein enkun maikalle joka kävi meitä töissä opettamassa. Aika pikaisesti tehty kortti mutta lopputulos suht ok.